Код товару: MGL-1790R

М’ясорубка з потужністю 1700 Вт, змінними насадками для приготування фаршу, домашніх ковбасок та кеббе, а також насадкою для віджиму томатного соку.

  • Решітки для фаршу з отворами двох розмірів (5 і 7 мм)
  • Металевий редуктор
  • Функція реверсу
  • Продуктивність: 1.6 кг/хв
  • Прогумовані ніжки для уникнення зміщення м'ясорубки в процесі роботи

Технічні характеристики

Основні :
  • Потужність
    1700 Вт
  • Продуктивність
    1.6 кг/хв
Особливості:
  • Реверс
    1
  • Захист мотора від перегріву
    1
Комплект насадок:
  • Насадки
    для домашніх ковбас / для кеббе
Додатково:
  • Номінальну напругу
    220-240 В
  • Номінальна частота
    50 /60 Гц
  • Комплектація
    м'ясорубка / металевий лоток для м'яса / решітки x 2 шт. 5 та 7 мм / насадки / штовхач / зйомний шнек
  • Особливості
    соковижималка для томатів
Фізичні:
  • Довжина кабелю
    0.8 м
  • Колір
    чорний метал
  • Габарити ( ВxШxГ )
    28 x 29 x 14
  • Вага
    2.26 кг

Особливості:

Преміальний дизайн

Корпус виконано з міцного полікарбонату чорного кольору. Бокові панелідоповненні вставками з текстурою шліфованого металу, які роблять зовнішній вигляд пристрою більш преміальним. Ножі, основні решітки та сито насадки для віджиму соку, зроблені з міцної нержавіючої сталі.


Надійна конструкція

Металевий шнековий блок легко стикується та фіксується з основною частиною м’ясорубки. Для розблокування передбачена спеціальна клавіша, а надійну фіксацію на робочій поверхні забезпечують прогумовані ніжки.

Висока продуктивність

Двигун з потужністю 1700 Вт отримав захист від перегріву та функцію реверсу. Продуктивність м’ясорубки – 1,6 кг м’яса у хвилину. Металеві решітки розраховані на різну крупність фаршу – 5 мм та 7 мм. Базові насадки призначені для формування домашніх ковбасок та кеббе. Насадка для віджиму томатного соку складається з декількох частин та має захист від бризок, а також механічний регулятор вологості макухи. Металевий лоток можна використовувати для підготовлених інгредієнтів, а проштовхувач прискорить процес приготування фаршу або соку.