Новини

Набори посуду ARDESTO для кулінарного досвіду

Зробити приготування улюблених страв приємним допоможуть набори посуду ARDESTO. Їх створено, щоби забезпечити любителів власноруч творити кулінарну магію всім необхідним для цього. Також є набори зі сковородами та аксесуарами для приготування.

Електрочайники ARDESTO з подвійними стінками

В асортименті ARDESTO велике розмаїття електрочайників, які задовольнять потреби навіть найвибагливішого користувача. Пластикові, скляні, металеві, об’ємом від 1,5 до 1,7 л, потужністю до 2 200 Вт – вони будуть не тільки надійними помічниками, але й окрасою кухні.

Мультимейкер ARDESTO SM-H500В – п’ять пристроїв в одному

Якщо хочеться потішити рідних чимось смачненьким, тоді напохваті стане мультимейкер ARDESTO SM-H500В – це одночасно і сендвічмейкер, і вафельниця, і гриль. Завдяки одному пристрою можна приготувати сендвічі, ароматні вафлі, печиво «Горішки», капкейки, оладки, овочі гриль, а також підсмажити тости чи паніні.

Електрочайник ARDESTO EKL-F1BG: слугуватиме, поки не набридне

Попереду зима – час вечірніх посиденьок за горнятком ароматного чаю чи кави. Для їхнього приготування, крім іншого, знадобиться якісний і надійний електрочайник. І хоча вибір чайників ARDESTO доволі великий, асортимент поповнився моделлю EKL-F1BG, яка порадує естетів. Вишуканий дизайн, універсальний колір, Strix-контролер, підставка, яка обертається на 360°, та прихований нагрівальний елемент – він поєднує все, про що мріють найвибагливіші користувачі.

Витяжні вентилятори ARDESTO – практичні й сучасні рішення за доступною ціною

Витяжні вентилятори – це пристрої примусової вентиляції приміщень різного призначення. Вони не тільки забезпечують циркуляцію повітря, а і зменшують його вологість і позбавляють неприємних запахів.