Блендер Ardesto HBL-1430 – незамінний пристрій для кухні

Ручний блендер HBL-1430 занурювального типу, для швидкого подрібнення інгредієнтів та приготування різноманітних соусів та напоїв отримав три насадки – для змішування, подрібнення та збивання. Блендер виконано у ергономічному корпусі білого кольору з міцного полікарбонату, а ножі – з міцної та надійної нержавіючої сталі.

Ручний блендер HBL-1430 занурювального типу, для швидкого подрібнення інгредієнтів та приготування різноманітних соусів та напоїв отримав три насадки – для змішування, подрібнення та збивання.

Блендер виконано у ергономічному корпусі білого кольору з міцного полікарбонату, а ножі – з міцної та надійної нержавіючої сталі. Двигун з потужністю 700 Вт захищено від перегріву. Передбачено два режими швидкості – звичайний та турбо. За рахунок продуманої конструкції блендер працює з досить низьким рівнем шуму.

У комплектацію входить мірний стакан на 600 мл та металева насадка для змішування, чаша на 300 мл для подрібнення, а також віничок для збивання. З таким набором можна швидко підготовити інгредієнти для складних страв, зробити коктейль або смузі, а також збити тісто для випічки та млинців або суміш для омлету.

Останні новини
Готуйте швидко, легко та смачно з ARDESTO MC-P17BRZ!
Прагнете зробити щоденне приготування їжі легким і приємним? Мультиварка ARDESTO MC-P17BRZ стане незамінним помічником на кухні, перетворюючи кулінарний процес на справжнє задоволення!