Готувати улюблені страви легко та зручно з мініпечами ARDESTO

Електричні печі з корисним об’ємом 40, 45, 48, 50 і 52 літрів, виготовлені в Туреччині, різняться за кольором, типом нагрівального елемента та режимами приготування. В асортименті наявні моделі з функціями «Конвекція» та «Приготування на рожні».

Усі моделі мають кілька спільних особливостей, зокрема: емальоване внутрішнє покриття, покращену термоізоляцію та внутрішнє освітлення. У комплекті з пристроями є два дека (прямокутне та кругле), а також решітка для гриля.

Температуру приготування можна встановлювати відповідно до рецепта (від 50 до 300 °C), а час приготування контролювати завдяки таймеру до 90 хв.

Електропіч ARDESTO – рішення, що допоможе задовольнити кулінарні бажання всіх членів родини: приготувати солодкі смаколики для дітлахів, смачне м’ясо для компанії друзів чи духмяний пиріг для вечірніх посиденьок за горнятком кави.

Останні новини
Готуйте швидко, легко та смачно з ARDESTO MC-P17BRZ!
Прагнете зробити щоденне приготування їжі легким і приємним? Мультиварка ARDESTO MC-P17BRZ стане незамінним помічником на кухні, перетворюючи кулінарний процес на справжнє задоволення!