ARDESTO Pink Touch: секрети професійного укладання волосся вдома

Шукаєте оптимальні інструменти для укладання волосся, які не лише допоможуть робити зачіски, як у салоні краси, але й дбатимуть про здоров’я волосся? Зверніть увагу на лінійку ARDESTO Pink Touch!

У новій серії є три продукти: випрямляч ARDESTO Pink Touch, фен-щітка ARDESTO Brush Pink Touch і фен ARDESTO Pink Touch. Кожен із цих пристроїв має переваги, які роблять їх незамінними за щоденного укладання.

Випрямляч ARDESTO Pink Touch

Код товару: HS-R300PT

Бездротовий випрямляч ARDESTO Pink Touch – вірний помічник для отримання гладеньких, блискучих локонів. Завдяки керамічному покриттю, яке рівномірно розподіляє тепло, пристрій забезпечує делікатне та безпечне випрямлення. Модель оснащено цифровим дисплеєм, передбачено три температурні режими – 160, 180 і 200 °C, тож можна контролювати інтенсивність тепла відповідно до типу волосся. Завдяки літій-іонному акумулятору ємністю 4 000 мА·год випрямляч працюватиме до 60 хв на одному заряді та буде оптимальним для використання в дорозі, подорожах або навіть у разі браку електроенергії.

Фен-щітка ARDESTO Brush Pink Touch

Код товару: HD-CR300PT

Фен-щітка ARDESTO Brush Pink Touch – багатофункціональний інструмент із п’ятьма насадками: феном-щіткою для завивання, двома фенами-щітками для сушіння та надання об’єму, щипцями-гофре для створення прикореневого об’єму й концентратором для фена. Із його допомогою можна легко висушити волосся, створити об’єм, підкрутити кінчики або випрямити локони. Завдяки функції Cool Shot та іонізації фен-щітка не лише економить час, але і зберігає здоров’я волосся.

Фен ARDESTO Pink Touch

Код товару: HD-R300PT

ARDESTO Pink Touch – потужний і компактний фен для щоденного догляду за волоссям. Передбачено дві швидкості та три температурні режими, тож його можна налаштувати відповідно до індивідуальних потреб і типу волосся. Кожний температурний режим підсвічено LED-індикацією відповідного кольору – запорука зручності і можливість легко вибрати потрібний режим для волосся. Завдяки функції Cool Shot вдасться легко зафіксувати зачіску, тоді як технологія іонізації допомагає зменшити статичну електрику й надає волоссю блиск і гладкість. До того ж пристрій оснащено магнітними насадками, включно з дифузором і концентратором, забезпечуючи легкість використання та швидку зміну аксесуарів.

ARDESTO Pink Touch – це не просто інструменти для укладання, це секрет красивого та здорового волосся!

Останні новини
Ультрафіолетові пастки для комах: зниження ризику укусів і підвищення комфорту відпочинку
Теплої пори року дрібні комахи створюють незручності як на вулиці, так і у приміщенні. Ці найдратівливіші створіння можуть зіпсувати пікнік, затишний вечір на веранді чи спокійний сон. Аби зменшити неприємні відчуття та позбутися надокучливих шкідників, можна використовувати різні способи. Проте одним із найефективніших стане електричний ручний знищувач комах ARDESTO (код товару: MSK-H3000). Пристрій багатофункціональний і, крім знищення комах, може слугувати настільною УФ-лампою, що є важливим фактором за відсутності електроживлення. Дія знищувача ґрунтується на використанні ультрафіолетового випромінювання та решітки під напругою, які не становлять небезпеки для людини. Ба більше, пристрій не виділяє випаровування та шкідливих речовин під час роботи.