Ортопедичні подушки ARDESTO: подаруйте собі комфорт і здоров’я

Сон – це не просто час для відпочинку, це життєво необхідний процес, під час якого організм відновлюється й омолоджується. Від якості сну залежать самопочуття, працездатність та емоційний стан.

Важливим фактором, який впливає на сон, є подушка. Ортопедична подушка, яка відповідає індивідуальним потребам, може суттєво поліпшити сон і стан здоров’я.

Ортопедичні подушки ARDESTO виготовлено з інноваційних матеріалів із застосуванням новочасних технологій, завдяки чому вироби забезпечують максимальний комфорт і належну підтримку під час відпочинку.

Особливості подушок ARDESTO

Піна з ефектом пам’яті AirCell: цей унікальний матеріал адаптується до голови та шиї, забезпечуючи анатомічно правильне положення хребта. Це знімає напругу й біль у м’язах, поліпшує кровообіг і сприяє глибокому, спокійному та безтурботному сну.

Знімний чохол на блискавці виготовлено з м’якого матеріалу; безпроблемний щодо очищення і прання.

Різновиди подушок ARDESTO

Класична прямокутна подушка стане в пригоді тим, хто спить на боці або спині. Вона ефективно підтримує голову та шию, а також значно знімає напругу в м’язах.

Хвиля: ця контурна подушка згодиться для людей, які сплять на боці. Завдяки ергономічній формі вона забезпечує правильне положення хребта, зменшуючи біль у шиї та плечах.

Прямокутна подушка, яку наповнено подрібненою піною з ефектом пам’яті, м’якша та пластичніша за класичну прямокутну. Її рекомендовано використовувати тим, хто полюбляє спати на животі або обійматися з подушкою під час відпочинку.

Бумеранг: ця компактна подушка стане незамінним супутником під час подорожей. Її зручна форма гарантує підтримання голови та шиї в будь-якій позі під час сну.

Ортопедичні подушки ARDESTO – це інвестиція у власне здоров’я і якість сну. Виберіть подушку, яка відповідає потребам і відчуйте різницю!

Коди товарів: ART6040COP, ART6040CLP, ART5070SHP, ART3429NEP

Останні новини
Рушники ARDESTO SPA: пештемаль для комфорту
Рушники серії ARDESTO SPA – це поєднання турецьких традицій і сучасного дизайну. Вироби забезпечують комфорт і стиль за будь-яких ситуацій, адже їх виготовлено з м’якої бавовни з високою абсорбцією, зумовлюючи зручність користування.