Оновлення модельного ряду морозильних скринь Ardesto – FRM-145E, FRM-200M та FRM-250E

Три нові морозильні камери Ardesto відрізняються об’ємом, отримали електроне керування та підтримують роботу у режимі заморозки/охолодження з температурним діапазоном від -24°С до +10°С.

Три нові морозильні камери Ardesto відрізняються об’ємом, отримали електронне керування та підтримують роботу у режимі заморозки/охолодження з температурним діапазоном від -24°С до +10°С.

FRM-145E – найменша модель в обновленій лінійці морозильних камер Ardesto. Висота морозильної камери – 85 см, ширина – 73 см, а вага складає 27 кг. Це оптимальний розмір для домогосподарств та невеличких крамничок.

FRM-200M – середня модель в обновленій лінійці морозильних камер Ardesto. Висота морозильної камери –85 см, ширина – 94.5 см, а вага складає 33 кг. Ця модель ідеально підійде для домогосподарств та магазинів середніх розмірів.

FRM-250E – середня модель в обновленій лінійці морозильних камер Ardesto. Висота морозильної камери – 85 см, ширина – 98.5 см, а вага складає 37 кг. Гарний варіант для домогосподарств та магазинів великих розмірів.

Останні новини
Готуйте швидко, легко та смачно з ARDESTO MC-P17BRZ!
Прагнете зробити щоденне приготування їжі легким і приємним? Мультиварка ARDESTO MC-P17BRZ стане незамінним помічником на кухні, перетворюючи кулінарний процес на справжнє задоволення!