ARDESTO Pink Touch – лінійка сучасних пристроїв для догляду за волоссям

ARDESTO радує поціновувачів краси стильними пристроями, які перетворять щоденне укладання волосся на справжнє мистецтво. Кожен пристрій із лінійки Pink Touch є втіленням компактності, зручності, потужності і якості. Відкрийте для себе новий рівень догляду за волоссям із ARDESTO Pink Touch і зробіть щоденне укладання приємною та легкою справою.

Випрямляч ARDESTO Pink Touch

(Код товару: HS-R300PT)

Оснащений літій-іонним акумулятором, цей бездротовий випрямляч забезпечує до 60 хв безперервної роботи, надаючи змогу створювати бажану зачіску будь-де в потрібну мить. Завдяки трьом температурним режимам (160, 180 і 200 °C) і цифровому LED-дисплею можна легко контролювати інтенсивність тепла, налаштовуючи оптимальну температуру відповідно до потреб. Керамічні пластини гарантують рівномірний розподіл тепла та плавне ковзання, запобігаючи пошкодженню пасом. Цей випрямляч згодиться для всіх типів волосся, навіть пошкоджених і тонких, а мобільність робить його незамінним помічником під час подорожей.

Фен-щітка ARDESTO Brush Pink Touch

(Код товару: HD-CR300PT)

Цей мультифункціональний інструмент для стайлінгу має в комплекті п’ять насадок: фен-щітка для завивання, дві фен-щітки для сушіння та надання об’єму, щипці-гофре для створення прикореневого об’єму й концентратор для фена. Завдяки функції Cool Shot і технології іонізації ARDESTO Brush Pink Touch забезпечує дбайливе та ефективне сушіння та укладання, гарантуючи волоссю здоров’я та блиск. Із двома температурними/швидкісними режимами та зручним 1,8-метровим кабелем, який обертається на 360°, цей пристрій забезпечує максимальну зручність під час використання. В одній елегантній моделі користувач отримує функціонал кількох, а це є запорукою економії не тільки бюджету, а й місця в шухляді чи дорожній сумці під час подорожі.

Фен ARDESTO Pink Touch

(Код товару: HD-R300PT)

Модель оснащено потужним двигуном, двома швидкісними та трьома температурними режимами, завдяки чому можна регулювати процес сушіння відповідно до потреб, тоді як технологія іонізації подбає про додатковий блиск і здоровий вигляд волосся. Унікальною особливістю фена є світлодіодне кільце на зворотній частині корпусу, яке слугує яскравим індикатором вибраного температурного режиму. Ця функція не тільки додає стильний акцент дизайну, але і спрощує використання, забезпечуючи можливість легко контролювати поточні налаштування. Крім того, завдяки інноваційним магнітним насадкам, які легко кріпляться та знімаються, стайлінг стає надзвичайно швидким і зручним. Забудьте про складні кріплення або ризик загубити насадки під час використання – магнітна система гарантує міцну фіксацію та легке їхнє замінення.

Усі пристрої з лінійки ARDESTO Pink Touch виконані в елегантному сіро-рожевому дизайні, що підкреслює їхню елегантність і сучасність.

Не гайте часу й оновіть власний арсенал краси з ARDESTO Pink Touch!

Останні новини
Ультрафіолетові пастки для комах: зниження ризику укусів і підвищення комфорту відпочинку
Теплої пори року дрібні комахи створюють незручності як на вулиці, так і у приміщенні. Ці найдратівливіші створіння можуть зіпсувати пікнік, затишний вечір на веранді чи спокійний сон. Аби зменшити неприємні відчуття та позбутися надокучливих шкідників, можна використовувати різні способи. Проте одним із найефективніших стане електричний ручний знищувач комах ARDESTO (код товару: MSK-H3000). Пристрій багатофункціональний і, крім знищення комах, може слугувати настільною УФ-лампою, що є важливим фактором за відсутності електроживлення. Дія знищувача ґрунтується на використанні ультрафіолетового випромінювання та решітки під напругою, які не становлять небезпеки для людини. Ба більше, пристрій не виділяє випаровування та шкідливих речовин під час роботи.